بررسی آثار تولید شده در سال ۸۲
خشایار اعتمادی
خشایار اعتمادیپس از حدود یک سال سکوت درحال تهیه ی یک البوم جدید است با نام «امنیت»؛ که اهنگسازی ان را بهروز صفاریان،نوید سپهر وخشایار انجام داده اندوتمامی تنظیم هابر عهده ی بهروز است. اشعار این البوم از دکتر افشینِ یدالهی، پویا کسری، مریم دلشاد ویغما گلرویی است واحتمالا توسط شرکت تولید گنندگان حرفه ای موسیقی پاپ منتشر خواهد شد.این شرکت پیش از این کاستهای «دورنگی» و«نون ودلقک» را منتشر کرده بود و«اسکناس» با صدای شاهکار بینش پژوه را در لیست انتشار دارد.

علی رضا عصار
می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
چـون نـیک بـنگری همه تزویـر مــیکنند
به همراه دوست همیشگیاش فواد حجای 2 کاست را به بازار فرستاد کاست اول «ای عاشقان» نام داشت که قرار بود «میخور» باشد و کاست دیگرش «مولای عشق» کاستی عاشورایی بود با اشعاری از مهدی شریفی که سال 81 آماده شده بود اما کمی درباره کاستهای او ای عاشقان: دو سه قطعهی خیلی قشنگ داشت و دیگر هیچ؛ ضمن اینکه در ترانهی شکار تقلیدی بارز از تنظیم آهنگ بیلی جین مایکل جکسون دیده میشود و در قطعهی دام اجل نیز قطعاتی از سمفونی شمارهی 9 بتهوون به گوش میرسد. ولی با این حال این کاست در کنار معرکه پرفروشترین کاست سال بود.
مولای عشق: دارای 4 آهنگ بود و بقیهی کاست توسط عصار و مهدی شریفی دکلمه شده بود تمام آهنگ سازی و تنظیمها را فواد انجام داده بود.

سعید شهروز
او که با «غزلک» به اوج رسیده بود پس از 15 ماه «گلابتون» را باز هم با موسیقی بهنام ابطحی و آهنگسازی خودش به بازار فرستاد مشخص ترین نکته دربارهی گلابتون تنظیمهاییکنواخت و تکراری بهنام ابطحی بود؛ که باعث پایین آمدن کیفیت کاست شده بود ولی روی هم رفته فروش کاست خیلی خوب بود. ضمن اینکه در این آلبوم سعید برای اولین بار از افکتهای دیجیتال استفاده کرده بودکه کار را قشنگ تر جلوه میداد اشعار این آلبوم ازیغما گلرویی، محمدرضا حبیبی، افشین سیاه پوش و بابک صحرایی بود، جالب است که بدانیدسعید پارسال در سریال بچههای بهشت هم بازی کرد.

قاسم افشار
«بازیگر»، آخرین کار قاسم افشار بود که توسط شرکت معتبر سروش به بازار عرضه شد اما علیرغم تبلیعات تلویزیونی فروش خوبی نداشت. این سومین کاست افشار است که با شکست تجاری مواجه میشود؛ پیش از این قرمزته و برای خاطر تو نیز فروش مناسبی نداشتند. اما در مورد بازیگر، موسیقی این آلبوم بر عهدهی محمدرضا چراغعلی و اشعار آن از علیرضا تهرانی بودند.

شادمهر عقیلی
بالاخره سومین کاست غیرمجازش هم پارسال به بازار آمد کاستی که هیچ چنگی به دل نزد و تنها نکتهی بارز آن سنت شکنی و نوآوری شعرها بود که مانند بقیه شعرهای امروز کلیشهای نبودند. آدم فروش روی هم رفته آلبوم ضعیفی بود ومطمئناً اگرخواننده ی آن کس دیگری غیر از شادمهر بود هیچ کس بیش از 2یا 3 بار این کاست را گوش نمیداد تنظیمهای کاست واقعاً ابتدایی و سطحی بودندو از شادمهر بعید بود که پس از مسافر و دهاتی چنین تنظیم هایی انجام دهد حالاست که آدم حسرت روزهایی که شادمهر در ایران بود را میخورد و متوجه نقش اساسی بهروز صفاریان و پدرام کشتکار در کاستهای قبلیاو میشود.کاش مسافر خسته ی ما بار سفررا نبسته بودولی....


رها شایان
کاستی را با صدا، شعرو آهنگسازی خودش آماده کرده که «حیف نون» نام دارد. تنظیم این آلبوم برعهده نیما نورمحمدی بوده است و گفته می شود ترانه های این کار مضمون اجتماعی دارند.

و دیگر اینکه امسال قرار است کاستی با نام پرنسس با شعر سپیده صالحی، موسیقی شهاب اصفهانی و با صدای سامان سلیمی به بازار بیاید. کاست جدید هومن عقیلی(برادر زاده شادمهر) با نام «ما دو تا» با اشعار فرید احمدی، شاهکار و ... با آهنگسازی و تنظیم شادمهر، عماد رضا نکویی، بهروز صفاریان و ... به بازار آمد و احتمالاًٌَُ فروش خوبی خواهد داشت.